Syndicus

Advocaat Claessens als syndicus

Veelzijdig toezichthouder en adviseur voor uw eigendomBent u mede-eigenaar van een appartementsgebouw of ander vastgoed? Zoekt uw vereniging van mede-eigenaars een betrouwbare syndicus binnen Limburg? Doe dan een beroep op advocaat Claessens voor het beheer van uw gebouw.

Een advocaat-syndicus staat garant voor een correcte dienstverlening. De grondige kennis van het appartementsrecht, het huurrecht en het bouwrecht garandeert een kwaliteitsvol vastgoedbeheer en een correct antwoord op uw vragen. De wetgeving en de rechtspraak op het vlak van de mede-eigendom is gekend en de advocaat-syndicus weet dan ook hoe deze in de praktijk moet toegepast worden. Deze kennis gaat bovendien veel verder: Als specialist in het recht weet de advocaat-syndicus ook alle overige problemen die met de mede-eigendom gepaard gaan op de beste manier te garanderen, zoals problemen met de promotor, aannemers, verzekeringsmaatschappijen, technische gebreken enz... De advocaat weet wie zij moet aanspreken en op welke manier, zodat geen tijd verloren gaat en de rechten van de mede-eigenaars maximaal gevrijwaard worden.

Met een advocaat als syndicus van uw vereniging van mede-eigenaars, hoeft u geen beroep meer te doen op een externe advocaat voor het opstellen, aanpassen en onderhouden van uw statuten of het invorderen van achterstallige bijdragen in de gemeenschappelijke lasten. Al deze taken blijven in eigen beheer, wat bijdraagt tot snelle oplossingen op maat van uw gebouw.

Door ervaring in bemiddeling en geschillenbeslechting zorgt de advocaat-syndicus bovendien voor een correct verloop van de algemene vergaderingen.

Het kantoor biedt een dienstverlening van hogere kwaliteit tegen competitieve tarieven.

Voor meer informatie kan u contact opnemen via

GSM: +32 475 56 11 15
of
E-MAIL: info@advocaatclaessens.be